Dame oprez: Ovo su muška ponašanja koja nikada ne smete da tolerišete

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame oprez: Ovo su muška ponašanja koja nikada ne smete da tolerišete

Ukoliko ste u vez s muškarcem koji uvek zahteva da podelite račun, vreme je da ga napustite…

Tolerancija je jako važna u vezi, važno je i da ponekad svom dečku progledate kroz prste zbog nečega, ali ovo su stvari koje nikad ne bi smele da tolerišete u vezi, ma koliko on zgodan i divan bio.

Škrtarenje

Ne govorimo da morate da budete sponzoruše, ali ako ste u vezi s muškarcem koji vas uvek tera da podelite račun, ostavite ga. Ako nije džentlmen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na početku, neće nikada ni biti.

Predomišljanje

Malo mu se sviđate, pa malo ne, pa malo opet da, pa nije siguran, pa opet je siguran, pa nije… ovakvi muškarci su naporni, a ako ne želite da budete povređeni sklonite se od ovakvog muškarca.

Otkazivanje

Svakome se dogodi da mora da otkaže sastanak, ali ako imate muškarca koji stalno otkazuje i pomera stvari, razmislite zbog čega je to tako… da li smatra da ste vi njegov pravi izbor?

Ponižavanje

Postoje muškarci koji uzdižu sebe na način da spuštaju sve u svojoj blizini, a od toga nisu pošteđene ni njihove devojke. Ako vas stalno spušta i ponižava, vreme je da pronađete nekoga ko će vas uzdizati.

Lažno predstavljanje

Ide ruku pod ruku s neodlučnošću - ako vi mislite da ste mu devojka, a on vas svuda predstavlja kao prijateljicu ili izbegava da spomene da ste zajedno, očigledno niste na istoj talasnoj dužini.

Izvor: index

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.