DAMA PRE SVEGA: Posle vesti da se pomirila sa Rastom, Ana objavila FOTKU iz porodičnog doma! Svi IZNENAĐENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAMA PRE SVEGA: Posle vesti da se pomirila sa Rastom, Ana objavila FOTKU iz porodičnog doma! Svi IZNENAĐENI

Ponosna!

Pevačica Ana Nikolić se pre nepune dve godine ostvarila u ulozi majke, kada je na svet donela ćerkicu kojoj je dala ime Tara. Pevačica je veoma ponosna na svoju mezimicu, a neretko dogodovštine sa njom podeli i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jun 9, 2018 at 2:18am PDT

Tako je danas Ana podelila fotografiju svoje ćerke na kojoj ona vozi igračku traktor, a koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovo zabavilo pokazala je i opisom koji je stavila:

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Apr 30, 2019 at 1:38am PDT

- Dama pre svega - napisala je pevačica u opisu fotografije.

Anini pratioci bili su oduševljeni ovim prizorom, te su ostavili veliki broj lajkova i komentara, a mnogi su rekli da pevačica treba da uživa u onome što joj ćerka pruža i da će je tek zabaviti stvarima koje će raditi.

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.