#Blogomanija: Saznali smo ko diktira trendove u modnoj i beauty industriji

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Jun.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#Blogomanija: Saznali smo ko diktira trendove u modnoj i beauty industriji

Fashion & Beauty Blogomanija, trećeg dana konferencije u Sloveniji u Mariboru, dala je odgovor i na pitanje ko diktira trendove u fashion i beauty industriji. Na panelu pod nazivom Ko danas diktira trendove? učestvovali su: Srđan Šveljo – urednik sajta URBANLOOK; Aleksandar Đikić – make-up artist, Alex Đordević – DEGORSI, Ana Dodig – Elle.rs, Nemanja Maraš – fotograf, Iza Razija – blogerka, darlingitswunderbar.com, Marija Andrić – fotograf. Svi učesnici složili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << oko toga da trendove diktiraju velike kompanije, a Srđan Šveljo je napomenuo da bi zbog toga trebalo da budemo unikatniji, jedinstveni i slobodniji. Marija Andrić, sa 40.000 pratilaca na Instagramu, rekla je da se pratioci na ovoj i drugim društvenim mrežama stiču mukotrpnim i kvalitetnim radom, ali i konstantnim prisustvom na društvenim mrežama. Ana Dodig rekla je da su blogovi jedan od kanala putem kojih se plasiraju već postavljeni trendovi, a Alex Đorđević da su društvene mreže donele luksuz na globalnu scenu, ali i jedinstvenost izrade proizvoda, koji su skupi upravo iz tog razloga. Nemanja Maraš govorio je o pojavi potrebe za individualnođću posle 50-tih godina kad su ljudi shvatili da im je ispran mozak i život izdiktiran, što je uradio Edward Bernaise, čovek koji je izmislio PR. Aleksandar Đikić nadovezao se na priču o individualnošću i složio se sa time da industrija diktira trendove, što ne znači da treba da bude i naš cilj, već je unikatnost ono što se danas ceni i fali. Iza Razija uporedila je konverzaciju na panelu sa jednom od scena iz filma “Đavo nosi Pradu”, iz razloga što sve ono što nosimo, biramo, kupujemo, ustvari su stvorile velike industrije i kompanije, a da mi toga nismo svesni. Foto: Goran Zlatković Blogomanija Fashion&Beauty će trajati do 12. juna, na kojoj će se govoriti i o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta. Detaljan program možete pogledati na www.blogomanija.net/progam. Pročitajte i… #Blogomanija: Tajne lepote otkriva Vesna de Vinča Domaće zvezde YouTube-a samo na konferenciji #Blogomanija #Blogomanija otkriva: Kako zaraditi na internetu? Ko je Barbara i zašto je osvojila Blogomaniju? #Blogomanija: Internete, slomili smo te! Kako je protekao prvi dan konferencije pogledajte se OVDE, a drugi dan pogledajte OVDE. 

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

#Blogomanija: Saznali smo ko diktira trendove u modnoj i beauty industriji

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2016

Na panelu pod nazivom Ko danas diktira trendove? učestvovali su: Srđan Šveljo – urednik sajta URBANLOOK; Aleksandar Đikić – make-up artist, Alex Đordević – DEGORSI, Ana Dodig – Elle.rs, Nemanja Maraš – fotograf, Iza Razija – blogerka, darlingitswunderbar.com, Marija Andrić – fotograf...Svi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.