Tajne lepote otkriva Vesna de Vinča

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Jun.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajne lepote otkriva Vesna de Vinča

Ko o lepoti može najviše da nam kaže nego vlasnica kompanije Miss Yu, žena koja je u svetu promovisala najlepše žene iz Srbije, Vesna de Vinča. Prezentaciju “Tajna lepote” slušali smo trećeg dana konferencije Fashion & Beauty Blogomanija.

Vesna nam je predstavila lepotu kroz istoriju, filozofiju i nauku. Tokom 30-ak minuta videli smo fotografije najlepših žena iz različitih epoha, citati o lepoti najznačajnijih istoričara, filozofa i >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << književnika, kao i to koji su ideali lepote danas u svetu, ali i na društvenim mrežama.

Vesna de Vinča je pisac, novinar, TV autor i event producer. Napravila je preko 40 ekskluzivnih intervjua, TV portreta sa nedodirljivim likovima širom planete: Nelsonom Mandelom, Simonom Vizentalom, Muamerom El Gadafijem, Arturom Klarkom, Jaserom Arafatom, Pako Rabanom, Đinom Lolobriđidom

Nastavak na NovaEnergija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

#Blogomanija: Tajne lepote otkriva Vesna de Vinča

Izvor: Lepota i zdravlje, 12.Jun.2016, 00:46

Ko o lepoti može najviše da nam kaže nego vlasnica kompanije Miss Yu, žena koja je u svetu promovisala najlepše žene iz Srbije, Vesna de Vinča. Prezentaciju “Tajna lepote” slušali smo trećeg dana konferencije Fashion & Beauty Blogomanija. Vesna nam je predstavila lepotu kroz istoriju,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.