Novi potresi na Zakintosu

Izvor: B92, 18.Nov.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi potresi na Zakintosu

Dva slabija zemljotresa potresla su grčko ostrvo Zakintos u Jonskom moru. Zemljotresi su bili jačine 4,1 i 4,3 stepena, javila je grčka agencija ANA.

Potresi su registrovani u moru na 46 i 56 kilometara jugozapadno od Zakintosa.

Pre tri dana kod Zakintosa zabeležena su tri zemljotresa.

ANA podseća da je na ovom ostrvu registrovano više naknadnih potresa posle zemljotresa jačine 6,4 stepena koji se dogodio 26. oktobra.
Pogledaj vesti o: Zemljotres,   Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ DVA ZEMLJOTRESA: Trese se omiljeno srpsko odmaralište! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018

Dva slabija zemljotresa potresla su danas grčko ostrvo Zakintos u Jonskom moru..Zemljotresi su bili jačine 4,1 i 4,3 stepena, javila je grčka agencija ANA...Potresi su registrovani u moru na 46 i 56 kilometara jugozapadno od Zakintosa...Pre tri dana kod Zakintosa zabeležena su tri zemljotresa...Ζάκυνθος:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zakintos se ne smiruje, opet zemljotres

Izvor: B92, 19.Nov.2018, 11:02

Atina -- Zemljotres jačine 4,1 stepena jutros je potresao grčko ostrvo Zakintos u Jonskom moru...Zemljotres se dogodio u 7 sati i 56 minuta, a epicentar je bio na 30 kilometara jugozapadno od Zakintosa, saopštio je Geodinamički institut atinske nacionalne opservatorije, prenela je agencija ANA...Ostrvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.