Janković poražena na startu u Nju Hejvenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2011, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković poražena na startu u Nju Hejvenu

NJU HEJVEN -

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Nju Hejvenu pošto je sinoć na startu takmičenja izgubila od Ruskinje Jelene Vesnine sa 2:1 u setovima - 6:4, 2:6, 6:4.

Taj meč je bio prekinut u prvom setu zbog snažnog zemljotresa koji je pogodio istočnu obalu SAD i nastavljen je posle dva sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pri vođstvu Vesnine od 2:0.

Po povratku na teren Ruskinja se bolje snašla i uspešno okončala prvi set, ali je u nastavku 12. teniserka sveta preuzela inicijativu i napravila preokret. Janković je ekspresno dobila drugi set i najavila da će bez problema zabeležiti šesti trijumf nad Vesninom, u isto toliko međusobnih duela.

Ruskinja je, međutim, u odlučujućem setu zaigrala mnogo sigurnije i agresivnije, pa je nakon vođstva srpske teniserke brejkom stigla do izjednačenja (3:3) i potom povela sa 4:3. Pokušavala je Jankovićeva da napravi novi preokret, ali je bila dekoncentrisana i dozvolila Vesninoj, 43. teniserki sa WTA liste, da prvi put slavi u njihovim susretima.

Protivnica Ruskinje u drugom kolu je Anabel Medina Gariges iz Španije, koja je pobedila njenu sunarodnicu Kseniju Pervak sa 6:2, 7:6 (7:4).

Turnir u Nju Hejvenu igra se za nagradni fond od 618.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva poražena u prvom kolu

Izvor: Beta, 24.Avg.2011

BEOGRAD, 24. avgusta 2011. (Beta) - Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je u utorak uveče od Ruskinje Jelene Vesnine sa 6:4, 2:6, 6:4 u prvom kolu turnira u američkom gradu Nju Hejvenu...Ovaj meč bio je prekinut nešto ranije tokom večeri zbog zemljotresa koji je potresao istočnu obalu...

Nastavak na Beta...

Jelena izgubila od Vesnine

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Avg.2011

Najbolja srpska igračica Jelena Janković nije uspela da se plasira u drugo kolo turnira u Nju Hejvenu pošto je na startu takmičenja izgubila od Ruskinje Elene Vesnine sa 2:1, po setovima 6:4, 2:6, 6:4.. Meč je bio prekinut u prvom setu zbog snažnog zemljotresa koji je pogodio istočnu obalu SAD...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.