Zemljotres se osetio na celom području Pomoravskog okruga

Izvor: S media, 03.Nov.2010, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres se osetio na celom području Pomoravskog okruga

Zemljotres, koji je noćas u 1 sat i 56 minuta pogodio okolinu Kraljeva, osetio se na celom području Pomoravlja, Resave i Levča, ali povredjenih nema, rečeno je jutros Tanjugu u Regionalnom centru za obaveštavanje u Jagodini.

"Zemljotres se osetio u Jagodini, Ćupriji, Despotovcu, Paraćinu, Svilajncu i Rekovcu, posebno u stambenim objektima sa više spratova i na višim spratovima, ali štetu niko nije prijavio", izjavio je dežurni u Centru za obaveštavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
U Vatrogasno- spasilačkom bataljonu Policijske uprave u Jagodini, je rečeno da noćas nisu imali nikakavih intervencija na području šest opština Pomoravskog okruga.

Dve žrtve zemljotresa u Srbiji

Dežurni u Službi hitne pomoći u Jagodini, rekli su jutros, da noćas nisu imali intervencija, ni u službi niti na terenu, vezanih za zemljotres.

Ako ima materijalne štete, ona je sigurno neznatna, možda na starim objektima, i domaćinstva koja su je imala verovatno će se javiti danas.

Do sedam sati ujutro niko je nije prijavio, rečeno je Tanjugu u Gradskoj upravi u Jagodini.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije,   Jagodina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.