NAREDBE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE U KRALJEVU

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAREDBE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE U KRALJEVU

KRALJEVO - Štab za vanredne situacije u Kraljevu doneo je danas naredbu da prodavnice građevinskog i sličnog materijala neophodnog za sanaciju posledica zemljotresa rade neprekidno 24 sata.

Doneta je i naredba o zabrani održavanja javnih skupova dok bude trajala vanredna situacija izazvana razornim zemljotresom koji je u sredu izjutra pogodio Kraljevo.

"U vreme trajanja vanredne situacije nije dozvoljeno okupljanje građana u smislu sazivanja i održavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbora ili bilo kog drugog javnog skupa na teritoriji Kraljeva", navodi se u naredbi koju je kao komandant Štaba za vanredne situacije potpisao gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović. Doneta je i naredba o radnom vremenu trgovinskih, zanatskih i ugostiteljskih objekata.

Objekti za priređivanje igara na sreću i zabavnih igara koji imaju registrovanu ugostiteljsku delatnost radiće od 9 do 20 sati, a oni za priređivanje posebnih igara uz ugostiteljsku delatnost od 20 do 22 sata. Pekare i poslastičarnice koje imaju i ugostiteljsku delatnost radiće od 6 do 20 sati.

Ostali ugostiteljski objekti, osim onih sa smeštajnim kapacitetima, mogu da rade od 8 do 22 sata. Štab za vanrednu situaciju upozorava građane da je strogo zabranjeno skidanje traka kojima su obeleženi objekti, delovi objekata ili površine za koje se smatra da će se srušiti.

"Ovako obeleženi objekti i delovi grada pod policijskim su nadzorom", navodi se u saopštenju Kriznog štaba.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naredba u Kraljevu: Prodavnice da rade 24 časa

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2010, 02:24

Štab za vanredne situacije u Kraljevu doneo je danas naredbu da prodavnice građevinskog i sličnog materijala neophodnog za sanaciju posledica zemljotresa rade neprekidno 24 sata...Doneta je i naredba o zabrani održavanja javnih skupova dok bude trajala vanredna situacija izazvana razornim zemljotresom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Hitno potrebni volonteri u Kraljevu

Izvor: B92, 06.Nov.2010

Kraljevo -- Štab za vanredne situacije u Kraljevu objavio da su hitno potrebni volonteri za otklanjanje šuta i otpada. Prijavljivanje putem telefonskog broja 064/14-606-25... Pored toga, Štab upozorava građane da u užem gradskom jezgru ne koriste privatna vozila i da pažljivo voze na teritoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.