Kraljevačkom pozorištu 51 hiljada dinara od kolega iz Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2010, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevačkom pozorištu 51 hiljada dinara od kolega iz Vojvodine

NOVI SAD -

Uprava Srpskog narodnog pozorišta (SNP) u Novom Sadu i Savez dramskih umetnika Vojvodine (SDUV) odlučili su da ukupan prihod od ulaznica za dramsku predstavu "Greta, stranica 89", koji iznosi 51 hiladu dinara, uplate za sanaciju Kraljevačkog pozorišta, saopštilo je danas SNP.

Ta predstava, rađena kao koprodukcija SNP i SDUV, odigrana je na Sceni "Pera Dobrinović" u ponedeljak.

SNP će kao pomoć nastradalima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zemljotresu na području Kraljeva uplatiti i čist prihod od ulaznica za baletsku predstavu "Dama s kamelijama", koja će biti odigrana 24. novembra na sceni "Jovan Đorđević".

U najstarijem domaćem teatru očekuju da će publika, kupovinom ulaznica, doprineti toj akciji za pomoć u saniranju posledica zemljotresa.

Udruženje dramskih umetnika Srbije obratilo se svim pozorištima u zemlji s predlogom da prihod jedne predstave uplate za sanaciju Kraljevačkog pozorišta, oštećenog u zemljotresu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.