Igrom za Kraljevo

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2010, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrom za Kraljevo

Organizacioni odbor ’’Igrom za Kraljevo’’, poziva sve zainteresovane da pomognu u realizaciji humanitarnog koncerta koji će se održati 06.12.2010. godine u velikoj dvorani Doma Sindikata, sa početkom od 19 časova, za pomoć i obnovu domova onih koji su pretrpeli veliku štetu nakon zemljotresa u Kraljevu.

Manifestacija na kojoj će nastupiti 21 kulturno umetničko društvo iz Beograda i Kraljeva, organizuje se uz pokroviteljstvo Skupštine grada Beograda, a sav >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prihod od koncerta, kao i donacije i sponzorstva, biće uplaćivani na poseban račun, a potom će ta sredstva biti prebačena na račun Skupštine grada Kraljeva, koji je namenjen za pomoć i obnovu posledica od zemljotresa koji je pogodio ovaj region.

Koncert je izuzetno zanimljiv, jer će, po prvi put, iste večeri, nastupiti veliki broj izvođača sa raznolikim programom.

Za Kraljevo će igrati, pevati i svirati više od 600 učesnika, članova sledećih društava:

KUD Abrašević, KUD Branko Radičević – Zemun, KUD Branko Cvetković, KUD Gradimir, KUD Dimitrije Koturović, KUD Dimitrije Tucović, KUD Diogen, KUD Ćoka Pavlović, KUD Jedinstvo, AKUD Krsmanac, AKUD Lola, AKUD Mika Mitrović – Jarac, KUD Termoelektrane ‘’Nikola Tesla’’ Obrenovac, KUD PKB Korporacije, KUD Čukarica, KUD Šane – Stari Dušanovac, AKUD Španac, Baletska škola Lujo Davičo, kao i naši gosti iz Kraljeva KUD Abrašević, KUD Železničar i KUD Kraljevačka Riznica.

Karte po ceni od 500 dinara se mogu kupiti u svim kulturno umetničkim društvima koja nastupaju te večeri, a od petka (3. decembra) in a blagajni Doma Sindikata. Za sve dodatne informacije možete se obratiti mejlom na igromzakraljevo@gmail.com.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Za Kraljevo pleše više od 600 ljudi

Izvor: Blic, 06.Dec.2010, 02:15

BEOGRAD - “Uživajte u performansu narodnih igara i pomozite Kraljevu!”, poziv je učesnika beogradskih i kraljevačkih Kulturno-umetničkih društava na večerašnji humanitarni koncert. Manifestacija “Igrom za Kraljevo” u velikoj dvorani Doma sindikata okupiće više od 600 učesnika na sceni,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.