Farmeri se veselili tokom zemljotresa!

Izvor: Press, 03.Nov.2010, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri se veselili tokom zemljotresa!

Stanovnici najpoznatije farme u Srbiji nisu osetili zemljotres koji je u noći između utorka i srede pogodio Srbiju. Pod dejstvom alkohola i uz bučnu muziku učesnici rijalitija „Farma" nisu ni primetili da im se drma tlo pod nogama i veselili su se do ranog jutra uz pesme farmera, među kojima je bio i Li Menov hit „Zemljotres, urnebes"!Na Pinkovom seoskom imanju nema nikakvih oštećenja od zemljotresa.
- Farmeri nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bili ugroženi i nisu ni osetili zemljotres, jer su se te večeri veselili. Cobe je sve razgalio svirajući harmoniku i naše kamere nisu zabeležile da je neko govorio o zemljotresu. Svi takmičari su dobro, a farma nije oštećena - kaže PR rijalitija Nemanja Josifljević.
Pre žurke farmeri su igrali „igru istine i izazova", u kojoj je Katarina napala Bakija zato što je, prema njenim tvrdnjama, javno rekao da je spavao s njom!
- Da li misliš da bi trebalo da mi nešto kažeš i izviniš se mojoj porodici i auditorijumu zbog kleveta? Đubre jedno, kada si me poljubio, kada si spavao sa mnom? - siktala je pevačica koja planira da tuži densera zbog tvrdnji da ju je „oborio u seno".
- Šta je tebi, budalo? Poljubio sam te u obraz kada smo se pozdravljali, ne lupaj gluposti, nisam spavao sa tobom. Pala si na novinarske gluposti, čik se zakuni u majku i oca da pričaš istinu. Osoba sa kojom sam se ljubio je ovde, ali to nisi ti! - iznervirao se Baki.


Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije,   Zemljotres

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.