Ovo su prvi simptomi hronične bolesti od koje pati i Kim Kardašijan

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 08:03

Ovo su prvi simptomi hronične bolesti od koje pati i Kim Kardašijan

Psorijaza je jedna od najčešćih kožnih bolesti, a kako objašnjavaju dermatolozi, u većini je slučajeva izazvana kombinacijom spoljnih i genetskih činilaca.

Zapravo se radi o hroničnoj bolesti za koju nema leka, a pogađa sve uzraste. Jedna od najpoznatijih rijaliti zvezda Kim Kardašijan u medijima često govori kako i sama ima psorijazu.

S obzirom na to da se njeni simptomi često javljaju neočekivano, psorijaza može predstavljati veliki problem u životu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obolele osobe, prenose sa klinike Mejo. Na sreću, danas su dostupni mnogi tretmani koji nam uveliko mogu pomoći u upravljanju simptomima, dodaju dermatolozi.

Prvi znakovi koji ukazuju na to da bi osoba mogla da ima psorijazu uključuju:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.