Ojačajte imunitet uz čudesni napitak koji se lako sprema

Izvor: NaDlanu.com, 13.Sep.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ojačajte imunitet uz čudesni napitak koji se lako sprema

Iako sunčeva energija pozitivno utiče na naše raspoloženje i kožu hrani D vitaminom, tokom letnjih meseci telo se iscrpi i neretko završi padom imuniteta.

Kako biste vratili snagu i pripremili organizam za novu sezonu kojom vladaju viroze i alergije napravite "detoksikacijsku vodu" napitak od samo četiri sastojka koji jača imunitet i kožu čini blistavom.Sastojci:- 2 litra vode- 1 sveži krastavac- 1 limun ili 2 limete- 10 - 12 listića mentePriprema:Krastavac i limun dobro operite i izrežite na kriške. To ubacite u staklenu posudu, dodate vodu i listiće mente i stavite u frižider da se hladi. Svakog dana uzmite po jednu čašu. Izvor: Novimagazin

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Ojačajte imunitet uz čudesni napitak koji se lako sprema

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2013

Iako sunčeva energija pozitivno utiče na naše raspoloženje i kožu hrani D vitaminom, tokom ljetnjih mjeseci tijelo se iscrpi i nerijetko završi padom imuniteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.