Izvor: eKlinika.rs, 17.Apr.2024, 17:02

Može li voda sa nanom da pomogne u gubitku kilograma

Gubitak kilograma i postizanje željenih rezultata potreban je trud, upornost i mnogo odlučnosti. Osim ishrane, koja igra važnu ulogu u gubitku težine, voda sa nanom može da bude odličan način da se rešimo viška kilograma.
Da li je voda sa nanom korisna za mršavljenje Menta dodaje prijatnu aromu našim jelima. Manje poznata činjenica o nani je njena uloga kao odlične biljke za detoksikacijuPrepuna je hranljivih materija i bogata gvožđem. Dostupna u izobilju tokom leta, nana nudi osvežavajući i lak način da iskoristimo njene prednosti kroz vodu obogaćenu nanom. Pored toga, veruje se da je to dobro piće za sve one koji pokušavaju da smršaju.
– Voda sa nanom pomoći će nam...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.