Konsultacije sa Svetskom bankom i MMF o penzijama

Izvor: RTS, 27.Okt.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konsultacije sa Svetskom bankom i MMF o penzijama

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je da su u toku konsultacije na političkom i ekonomskom nivou da penzije u Srbiji dostignu 70 odsto prosečne zarade. Pripremljen Predlog zakona o zabrani mobinga i Nacrt zakona o ravnopravnosti polova.
Ljajić je na konferenciji za novinare povodom 100 dana Vlade, održanoj u novotvorenom Centru za porodični smeštaj dece i omladine...
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu,   Penzija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Tražimo najbolje rešenje za penzije

Izvor: EMportal, 27.Okt.2008

O povećanju penzija vode se široke konsultacije, rekao je Rasim Ljajić ministar rada i socijalne politike. Sto dana rada Ministarstva rada i socijalne politike obeleženo je otvaranjem Centra za porodični smeštaj dece i omladine Beograd.

Nastavak na EMportal...

Otvoren Centar za porodični smeštaj dece i omladine

Izvor: 24sata, 27.Okt.2008

Prvu ustanovu socijalne zaštite takvog tipa u Srbiji otvorio je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić, koji je istakao da je glavni zadatak centra da unapredi kvalitet života dece u hraniteljskim porodicama.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.