Zaječar: Sonja Milićević kandidat za tužioca za organizovani kriminal

Izvor: TimockeVesti.net, 18.Dec.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Sonja Milićević kandidat za tužioca za organizovani kriminal

Na listi kandidata za tužioca za organizovani kriminal su sadašnji tužilac Miljko Radisavljević, advokat iz Čačka Mladen Nenadić, javni tužilac u Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu Tomislav Kilibarda i zamenik javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru Sonja Milićević.
Kandidati za tužioca za ratne zločine su zamenik javnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu Snežana Stanojković, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sudija u Apelacionom sudu u Novom Sadu Dejan Terzić, zamenik Republičkog javnog tužioca Đorđe Ostojić, zamenik Tužioca za ratne zločine Milan Petrović i zamenik Tužioca za ratne zločine Mioljub Vitorović.
Ministar pravde Nikola Selaković rekao je da će poslanci odlučiti o tome kome će od navedenih kandidata, od kojih svi ispunavanju formalno-pravno, a pogotovo stručne uslove, poveriti mandat u narednih šest godina.
Odbor je prihvatio i listu od 19 kandidata za nosioce funkcija javnih tužilaca u višim javnim tužilaštvima u Srbiji, kao i listu od 33 kanidata za nosioce tih funkcija u osnovnim javnim tužilaštvima.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.