Izvor: B92, 22.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Glumac planirao atentat

Zaječar, Novi Pazar -- Zaječarska policija uhapsila je sinoć glumca pozorišta "Zoran Radimilović" Vasu Spasojevića zbog sumnje da je planirao atentat na gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

Portparol zaječarske policijske uprave Zoran Stamenković izjavio je da je Spasojeviću određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, a sutra bi trebalo da bude izveden pred istražnog sudiju.

"Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čude me ovakve pretnje, pošto sam najavio da će lokalna samouprava krenuti u obračun sa preprodavcima droge u Zaječaru, kad već to ne može da uradi lokalna policija", rekao je Ničić.

Novi Pazar: Produžen pritvor

Istražni sudija Opštinskog suda u Novom Pazaru produžio je pritvor do osam dana Faruku L. i Harunu L. zbog pretnji smrću upućenih novinarskoj ekipi lokalne TV Jedinstvo.

Brzom intervencijom policije, u Novom Pazaru su u četvrtak identifikovani Faruk L. i Harun L. koji su novinarskoj ekipi TV Jedinstvo na ulici u sred dana uputili pretnju da će biti zaklani ukoliko bude emitovan prilog koji su oni snimili o divljoj gradnji u tom gradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.