UZEMLJENJE - koncertna promocija prvog albuma

Izvor: Plakatt.com, 19.Nov.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZEMLJENJE - koncertna promocija prvog albuma

Klub Akademija 28, Beograd
Saturday 22 Nov 22:00

UZEMLJENЈE
koncertna promocija prvog albuma – “Mehanizam”
Klub Akademije 28
22.11.
22h
U subotu 22. novembra u klubu Akademija 28, beogradski alter-rok bend UZEMLJENЈE, održaće koncertnu promociju svog prvog studijskog albuma, pod nazivom “Mehanizam”, uz besplatan ulaz i sa početkom od 22 časa.
UZEMLJENЈE je autorski rok bend, koji posebnu pažnju obraća na društveno angažovane tekstove sa jasnom kritikom društvenog sistema ali i čoveka kao pojedinca. Zapažen nastup bend je imao 2013. godine na 47. Gitarijadi u Zaječaru, pred više od 20.000 posetilaca. Ova koncertna promocija biće ujedno i jubilej, tri godine od osnivanja benda u okviru koje će publika, pored slavlјeničkih poslastica, imati priliku da kupi CD, po promotivnoj ceni, a biće i prvih majica koje prate ovo albumsko izdanje.
Album “Mehanizam” izašao je u julu 2014. a dostupan je za besplatno preuzimanje na zvaničnoj internet stranici benda: www.uzemljenje.net.
Specijalni gosti koncerta biće beogradski bend Šalterski Službenik, koji će svojim nastupom obeležiti pet godina postojanja.
UZEMLJENЈE su: Dejan Milošević (gitara/vokal), Mladen Jovanov (bubanj), Ivan Pavlović (bas) i Dragolјub Milovanović (gitara).

Nastavak na Plakatt.com...






Povezane vesti

Uzemljenje 22. novembra koncertno promoviše album u Akademiji 28

Izvor: SvetGitara.com, 19.Nov.2014

U subotu 22. novembra u klubu Akademija 28, beogradski alter-rok bend Uzemljenje, održaće koncertnu promociju svog prvog studijskog albuma, pod nazivom „Mehanizam“, uz besplatan ulaz i sa početkom od 22 časa...Uzemljenje je autorski rok bend, koji posebnu pažnju obraća na društveno angažovane...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Plakatt.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Plakatt.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.