Tanji Bošković Zoranov brk

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Nov.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanji Bošković "Zoranov brk"

Glumica Tanja Bošković dobitnik je priznanja “Zoranov brk”, koje joj je dodeljeno treće večeri festivala “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru, za ulogu Grete Garbo u predstavi “Tajna Grete Garbo”.
Tekst za ovaj komad, koje izvode glumci Teatra Madlenianum iz Beograda, napisala je Mira Gavrana, a reditelj je Đurđa Tešić.
U predstavi su igrali Jovana Balašević, Miodrag Krstović i Petar Bančina.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanji Bošković "Zoranov brk"

Izvor: Studio B, 13.Nov.2012

Tanja Bošković dobitnik je priznanja "Zoranov brk", koje joj je dodeljeno treće večeri festivala "Dani Zorana Radmilovića" u Zaječaru, za ulogu Grete Garbo u predstavi "Tajna Grete Garbo"...Tekst za ovaj komad, koje izvode glumci Teatra Madlenianum iz Beograda, napisala je Mira Gavrana, a reditelj...

Nastavak na Studio B...

Tanji Bošković “Zoranov brk”

Izvor: Akter, 13.Nov.2012

Tanja Bošković dobitnik je priznanja "Zoranov brk", koje joj je dodeljeno treće večeri festivala "Dani Zorana Radmilovića"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.