Miodrag Pejković: Rekli su mi da imam nos kao Zoran

Izvor: Blic, 12.Nov.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miodrag Pejković: Rekli su mi da imam nos kao Zoran

Drugo veče pozorišnog festivala „Dani Zorana Radmilovića“ u Zaječaru, publika je bila u prilici da uživa u komediji „Jedan čovek dvojica gazda“ Knjaževsko srpskog teatra „Joakim Vujić“ iz Kragujevca.

Prestižnom nagradom “Zoranov brk”, koja se svake večeri dodeljuje najboljem glumcu iz takmičarske predstave, okitio se Miodrag Pejković, koji u ovoj predstavi igra glavnog junaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Priznanje kojem ga je žiri okitio, Miodrag Pejković, kaže da mu je nedostajalo kako bi po malo ličio na slavnog Zorana Radmilovića.

- Rekli su mi da imam nos kao i Zoran, tako da mi je još ovaj „brk“ falio, da počnem da ličim na njega. Velika je čast dobiti ovo priznanje, koje nosi njegovo ime. Srećan sam, a ujedno i zahvalan što je „brk“ pripao baš meni – rekao je Pejković, drugi dobitnik nagrade i u šali dodao.

- Imam dvojicu sinova, moraću i sledeće godine da dobijem nagradu kako bi obojica dobili brkove – rekao je Pejković, vidno srećan što je osvojio prestižnu nagradu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoranov brk glumcu Miodragu Pejkoviću

Izvor: Kurir, 12.Nov.2012

Nagrađen za ulogu u predstavi "Jedan čovek, dvojica gazda" Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca..ZAJEČAR - Dobitnik nagrade "Zoranov brk" na Danima Zorana Radmilovića u Zaječaru je Miodrag Pejković za ulogu u predstavi "Jedan čovek, dvojica gazda" Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca...Predstava,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.