Izvor: Blic, 08.Jun.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije obezbedile plasman na EP

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izborila je plasman na prvenstvo Evrope posto je večeras u Zaječaru, u revanš utakmici baraža za to takmičenje, pobedila selekciju Holandije sa 31:28 (17:13).

Prvi meč u Roterdamu završen je pobedom Holanđanki sa 24:23.

Najefikasnija u ekipi Srbije bila je Jelena Erić sa 10 golova, dok su Andrea Lekić i Tanja Medved postigle po šest.

Dijana Lameji je sa šest golova bila najefikasnija u gostujućem timu.

Prvenstvo Evrope za rukometašice biće održano u decembru u Makedoniji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometašice Srbije na EP!

Izvor: B92, 08.Jun.2008

..Rukometašice Srbije plasirale su se na Evropsko prvenstvo koje se igra u Makedoniji pobedom nad Holandijom 31:28 u revanšu baraža u neizvesnoj završnici u Zaječaru. Prvi meč u Roterdamu završen je minimalnom pobedom domaćeg tima 24:23. Najefikasnija u našoj reprezentaciji bila je Jelena Erić...

Nastavak na B92...

Srpske rukometašice se plasirale na Evropsko prvenstvo

Izvor: Kurir, 09.Jun.2008, 01:37

ZAJEČAR, 8. juna 2008. (Beta) - Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo pošto je večeras u Zaječaru pobedila Holandiju sa 31:28 (17:13) na revanš utakmici kvalifikacija. Holandija je prvu utakmicu kao domaćin dobila sa 24:23. Najefikasnija u ekipi Srbije bila...

Nastavak na Kurir...

Rukometašice Srbije na EP!

Izvor: TV Avala, 09.Jun.2008

Rukometašice Srbije plasirale su se na Evropsko prvenstvo koje se igra u Makedoniji pobedom nad Holandijom 31:28 u revanšu baraža u neizvesnoj završnici u Zaječaru.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.