Rasvetljeno razbojništvo: Upali u kuću, napali vlasnika, odneli novac i dragocenosti

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno razbojništvo: Upali u kuću, napali vlasnika, odneli novac i dragocenosti

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon samo nekoliko sati rasvetlili su razbojništvo u kući u okolini Zaječara.

Dvadesetogodišnji N. S, tridesetosmogodišnja J. S. iz Zaječara i dvojica maloletnika terete se da su fizički napali vlasnika kuće, izvršili premetačinu u i oduzeli novac, računarsku opremu i mobilni telefon, kao i automobil oštećenog, kojim su se odvezli.

Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, policijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << službenici odredili su meru zadržavanja do 48 časova N. S. i J. S. zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo, dok će protiv maloletnika biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uhapšene četiri osobe zbog razbojništva kod Zaječara

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2016

Uhapšeni su N.S. (20), J.S. (38) iz Zaječara i dvojica maloletnika koji se terete da su fizički napali vlasnika kuće, izvršili premetačinu i uzeli novac, računarsku opremu i mobilni telefon, kao i automobil ZAJEČAR - Zaječarska policija uhapsila je četiri osobe, od kojih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.