RASPISANA JAVNA NABAVKA ZA OJAČANJE PRUGE CRVENI KRST-ZAJEČAR-PRAHOVO

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Dec.2023, 06:18

RASPISANA JAVNA NABAVKA ZA OJAČANJE PRUGE CRVENI KRST-ZAJEČAR-PRAHOVO

Istočna Srbija, 4. decembar – Infrastruktura železnice Srbije raspisala je javnu nabavku za radove na ojačanju gornjeg stroja pruge Crveni Krst – Zaječar – Prahovo na deonici Minićevo – Zaječar sa izradom projekta izvedenog objekta, piše Biznis.rs.
Kako se ističe u dokumentaciji, a prenosi eKapija, zbog dotrajalosti elemenata gornjeg stroja, u cilju održavanja potrebnog nivoa bezbednosti saobraćaja i postizanja zadovoljavajućeg stanja tehničkog kvaliteta koloseka, na pruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Crveni Krst – Zaječar – Prahovo (deonica Minićevo – Zaječar) ukazala se potreba za ovim radovima.
„Naručilac će, na zahtev potencijalnih ponuđača, zakazati termin (jedan dan) za obilazak deonice na kojoj se izvode radovi. Obilazak će se realizovati u periodu od objavljivanja javne nabavke do poslednjih deset dana pre zakazanog termina otvaranja javne nabavke – napominje se u dokumentaciji i dodaje da je budući izvođač radova dužan da omogući obavljanje stručnog nadzora nad izvođenjem radova i da postupi po svim primedbama naručioca i nadzornog organa na kvalitet izvedenih radova i ugrađenog materijala“, navodi se u dokumentaciji.
Rok za izvođenje radova je 270 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao, a garantni rok za izvedene građevinske radove biće minimum dve godine od dana primopredaje radova.
Ponude se mogu dostaviti do 25. decembra.
Članak RASPISANA JAVNA NABAVKA ZA OJAČANJE PRUGE CRVENI KRST-ZAJEČAR-PRAHOVO se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.