Policija otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane

Izvor: Bor030.net, 08.Jul.2016, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane

Efikasnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane.

Laboratorija, sa propratnom opremom za prehranu biljaka, je otkrivena u pomoćnim prostorijama kuće S. D. (1997) u Knjaževcu. Zaplenjeno je oko pola kilograma biljke nalik na kanabis, 200 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i prateća >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << oprema.

Policija je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, S. D. odredila meru zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden višem javnom tužiocu.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

POLICIJSKA AKCIJA U KNJAŽEVCU: Otkrivena laboratorija za marihuanu

Izvor: Kurir, 08.Jul.2016

...U saopštenju je navedeno da je laboratorija otkrivena u pomoćnim prostorijama kuće osumnjičenog, a da je zaplenjeno oko pola kilograma kanabisa, 200 grama marihuane, kao i prateća oprema..Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden višem javnom tužiocu..Autor: Beta,Foto: Aleksandar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.