Pijani doktor ujeo potpukovnika za uvo

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani doktor ujeo potpukovnika za uvo

ZAJEČAR - Zaječarskom čaršijom kao metak je prostrujala vest koja je mnoge nasmejala do suza - doktor internista Andrija Milošević ujeo za uvo potpukovnika u penziji Gorana Đorđevića. Razlog je zasad - nepoznat. Epilog - potpukovnik policije podneo prijavu protiv doktora, koji sve negira. Zbog odbojke nesvakidašnji incident

Prema rečima našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ujedenog sagovornika, sve se odigralo ovako: Nakon odbojkaške utakmice koja se odigrala tokom vikenda u sportskoj hali Osnovne škole "Ljubica Radosavljević Nada” između lokalnih timova Timok - Zaječar, lekar Zdravstvenog centra Zaječar, internista dr Andrija Milošević prišao je do Gorana Đorđevića, potpukovnika u penziji.

Seo je pored njega, zagrlio ga kao da će nešto da mu šapne i svom silinom ga ujeo za desno uvo.

Lekari su Đorđeviću, koji je otišao u bolnicu, konstatovali hematom, crvenilo i ugriz veličine dva puta tri centimetra na desnom uvu, a on je sa tim nalazom otišao u Policijsku upravu Zaječar i sve prijavio.

- Mislio sam da hoće nešto da mi šapne, a on me je svom silinom ugrizao za desno uvo i nakon toga odšetao. Bio sam zatečen, nikada u životu nisam imao sličnu neprijatnost - kaže Đorđević.

Ujedeni potpredsednik odbojkaškog kluba odmah je otišao u bolnicu da mu saniraju povredu uva, a zatim i u policiju, gde je prijavio ceo slučaj.

Međutim, internista Milošević tvrdi da nikad nikog u životu nije ujeo.

- Nisam ga ujeo! Tačno je da sam došao pred kraj utakmice, da me je pozvao telefonom, da sam prišao do njega i pozdravio se. To je cela istina. Sa Đorđevićem nikada nisam imao sukob - kazao nam je dr Andrija.

Po njegovim rečima, na utakmicu je došao da gleda svoje sinove i nije bio pijan. Doktoru Andriji apsolutno je nejasno zbog čega Živković priča "ovakve izmišljotine i klevete”.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekar ujeo potpukovnika za uvo na odbojkaškoj utakmici

Izvor: 24sata, 11.Apr.2011

Zaječarskom čaršijom kao metak je prostrujala vest koja je mnoge nasmejala do suza – doktor internista ujeo za uvo potpukovnika u penziji! Razlog - nepoznat. Epilog – potpukovnik policije podneo prijavu protiv doktora; doktor sve negira.

Nastavak na 24sata...

Doktor ujeo potpukovnika za uvo

Izvor: Press, 11.Apr.2011

Potpukovnik u penziji Goran Đorđević tvrdi da ga je internista zaječarskog Zdravstvenog centra Andrija Milošević ujeo za uvo na odbojkaškoj utakmici koja je odigrana tokom vikenda u OŠ „Ljubica Radosaljević Nada"

Nastavak na Press...

Lekar ujeo potpukovnika za uvo

Izvor: B92, 11.Apr.2011

Odbojkaška utakmica između Timoka i Zaječara imala je veoma neočekivani epilog...Potpredsednik OK Zaječar Goran Đorđević, tvrdi da ga je zaječarski internista dr Andrija Milošević ujeo za uvo na kraju utakmice..."Zaječarska policija utvrđuje sve činjenice i dokaze povodom prijave koju je...

Nastavak na B92...

LEKAR UJEO OFICIRA ZA UVO

Izvor: Kurir, 11.Apr.2011

ZAJEČAR - Potpukovnik u penziji Goran Đorđević tvrdi da ga je doktor internista Andrija Milošević ugrizao za uvo na odbojkaškoj utakmici u OŠ "Ljubica Radosavljević Nada"...On tvrdi da ga je lekar napao iz čista mira i da ga je pre toga izvređao. Andrija Milošević je sve negirao i rekao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.