Lekar ujeo potpukovnika za uvo

Izvor: B92, 11.Apr.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar ujeo potpukovnika za uvo

Odbojkaška utakmica između Timoka i Zaječara imala je veoma neočekivani epilog.

Potpredsednik OK Zaječar Goran Đorđević, tvrdi da ga je zaječarski internista dr Andrija Milošević ujeo za uvo na kraju utakmice.

"Zaječarska policija utvrđuje sve činjenice i dokaze povodom prijave koju je protiv interniste dr Andrije Miloševića podneo potpukovnik u penziji Goran Đorđević", izjavio je Miroslav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rašić, komandir policijske ispostave Zaječar.

"Prijava je stigla u policiju, kao i medicinska dokumentacija Đorđevića i na osnovu provere utvrdićemo ima li mesta za podnošenje prekršajne prijave protiv doktora Miloševića, koji može biti optužen za drsko i bezobzirno ponašanje u okviru Zakona o javnom redu i miru", rekao je Rašić.

"Doktor Milošević mi je na kraju meča prišao i ujeo me za uvo, a bio je veoma pijan. Lekari su mi zbrinuli povredu i slučaj sam prijavio policiji", tvrdi Đorđević za svog bivšeg kolegu, nekadašnjeg predsednika OK Zaječar, Miloševića.

Prema tekstovima u štampi, Andrija Milošević negira da se to dogodilo i tvrdi da su u pitanju laži i klevete Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.