Od danas Ruski voz na Timočkim prugama

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Dec.2012, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas Ruski voz na Timočkim prugama

Na timočkim prugama saobraća 5 vozova na relaciji Zaječar – Niš. Iz Zaječara za Negotin putnici iz Zaječara će imati 4 polaska a za Bor će saobraćati tri putnička voza. Polasci i dolasci vozova prilagođeni su potrebama putnika a vreme putovanja do odredišta neće se menjati.Ruska garnitura vozova kupljena iz Ruskog kredita od danas saobraća i na Timočkim prugama, na relaciji Niš-Zajecar-Negotin. Do nedelje u terminima od 7: 20 saobraćaće se voz iz Niša za Zajecar , u 11: 30 iz Zaječara za Negotin, u 13:10 iz Negotina za Zaječar, u 15:05 iz Zaječara za Niš.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Mašinovođa izašao iz voza kad mu se završila smena, putnici sledećeg čekali dva sata

Izvor: Blic, 14.Dec.2012, 11:49

Mašinovođa voza na relaciji Ogulin-Zagreb napustio je voz kada mu je istekla smena, zbog čega su putnici na hladnoći čekali više od dva sata, piše portal "Index.hr".."Voz je iz Karlovca trebalo da krene u 11.39 sati, ali je kasnio u dolasku 20 minuta, da bi potom stao na stanici u Hrvatskom Leskovcu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.