OVO JE SVIREPI UBICA DEVOJČICE IZ ZAJEČARA Otac u policiji: Moj sin je pre 20 dana ubio i jednu ženu iz sela

Izvor: Blic, 10.Jul.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SVIREPI UBICA DEVOJČICE IZ ZAJEČARA Otac u policiji: Moj sin je pre 20 dana ubio i jednu ženu iz sela

Vladica Rajković (28) uhapšen je nakon što je priznao da je juče uveče u selu Vratarnica kod Zaječara oteo, silovao, pa svirepo ubio trogodišnju A.S. iz ovog sela. Njegov otac rekao je policiji i "Blicu" da sumnja da je njegov sin pre dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz sela, čiji je nestanak prijavljen policiji. Policija radi na rasvetljavanju i ovog slučaja.

On je nesrećnu devojčicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oteo sa rođendana u selu na kom su oboje bili, a zatim je silovao i ubio.

Majka je oko 21.30 sati primetila da devojčice nema, i njen nestanak odmah prijavila policiji. Ljudi koji su bili na rođendanu rekli su policiji da sumnjaju na Vladicu Rajkovića jer je i on u isto vremen nestao sa rođendana.

Policija ga je sat vremena kasnije pronašla i privela na ispitivanje, a on je priznao da je silovao i svirepo ubio devojčicu, a zatim policiji i tužiocu rekao gde se nalazi njeno telo.

MONSTRUOZAN ZLOČIN KOD ZAJEČARA Devojčica (3) oteta sa proslave rođendana, silovana, pa brutalno ubijena pesnicama i kamenjem

Policija je telo devojčice pronašla unakaženo na oko 600 metara od kuće u kojoj su bili na proslavi.

Kako nezvanično saznajemo V.R. je nakon zločina krvavu odeću oprao u reci Timok i krenuo nazad na proslavu.

U povratku, nezvanično saznajemo, ujak devojčice sreo je Vladicu i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio: "Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici".

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

Ubicin otac Nebojša rekao je policiji i "Blicu" da sumnja da je njegov sin ubio četrdesetogodišnju ženu iz ovog sela.

Kako je ispričao za "Blic", Vladica i ona su bili u nekom sporu, a onda je žena nestala. Policija ispituje da li Vladica ima neke veze i sa ovim zločinom.

RTS je ranije javio da je prema njihovim nezvaničnim saznanjima ubica priznao da je ubio i ženu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“SKOTA TREBA UBITI”: Bilo je sve što je rekao ubicin ROĐENI BRAT, a onda je rukom udario u traktor!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2016

Perica Rajković, brat Vladice (28) iz sela Vratarnica kod Zaječara, koji je sinoć monstruozno silovao, a zatim pesnicama i kamenjem ubio devojčicu Anđelinu Stefanović (3), rekao je da bi "skota trebalo ubiti"...Naime, kada je čuo šta se dogodilo, njegov brat jedino što je uspeo da prozbori bilo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.