Novo žarište korone u Zaječaru? Obolelo 13 radnika Narodnog pozorišta, čekaju se rezultati za još 40 osoba (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2020, 20:28

Novo žarište korone u Zaječaru? Obolelo 13 radnika Narodnog pozorišta, čekaju se rezultati za još 40 osoba (FOTO)

Kako "Novosti" nezvanično saznaju 13 novoobolelih je iz Narodnog pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović", dok se rezultati čekaju za još 40 radnika u teatru PRISUSTVO virusa korona potvrđeno je danas kod 13 radnika Narodnog pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović", dok se rezultati čekaju za još 40 zaposlenih u teatru, nezvanično saznaju "Novosti". Informaciju o broju novoobolelih potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je danas i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić na svom "Fejsbuk" profilu. - Na osnovu novopristiglih 61. rezultata građana Zaječara, iz labaratorija u Beogradu, danas je prisustvo virusa potvrđeno kod još njih 13. Sa jutrošnjim brojem (2 covid-19 pozitivna) sada u gradu, od početka epidemije, na osnovu 1927 testiranih i 1775 obrađenih testiva, imamo 110 potvrđenih pozitivnih slučajeva covid-19 virusa.Sve potvrđene osobe su asimptomatične ili sa lakšim simptomima bolesti. Većina obolelih su mlađe životne dobi (i to najmlađa 24 a najstarija 62. godine).Za 152 uzorka rezultati testiranja se još uvek očekuju.Ovakav, nagli porast broja inficiranih osoba, bez simptoma, upozorava na to da budemo oprezni i da POŠTUJEMO MERE lične zaštite i distance.Nasležne sanitarne službe i komunalne milicije dobiće dodatne naloge za kontrolu primene mera ŠVS grada - napisao je Ničić. Kako "Novosti" saznaju testiranje na virus korona u Zaječaru će od ponedeljka krenuti i po preduzećima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUKNULO NOVO ŽARIŠTE U SRBIJI: Virus izbio među radnicima pozorišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020

Informaciju o broju novoobolelih potvrdio je danas i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić...Prisustvo virusa korona potvrđeno je danas kod 13 radnika Narodnog pozorišta Timočke krajine "Zoran Radmilović", dok se rezultati čekaju za još 40 zaposlenih u teatru...Informaciju o broju novoobolelih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.