Policija utvrdila identitet mrtvog muškarca

Izvor: S media, 10.Maj.2011, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija utvrdila identitet mrtvog muškarca

Policija indentifikovala leš muškaracka pronadjen na Popovoj plaži u Zaječaru. Obdukcijom će se utvrditi da li stradali ubijen ili se ubio, a rezultati se očekuju za nekoliko dana.

Zaječarska policija potvrdila je danas da je dan ranije na Popovoj plaži u Zaječaru, pronađen leš muškarca (1959), za koga je kasnije utvrđeno da je T. Z. iz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zaječara.

Oko njegovog vrata nalazile su se dve omče od plastičnih traka, a obdukcija treba da utvrdi da li se ovaj Zaječarac ubio ili je ubijen.

Policajac brutalno napao pijanu maloletnicu! (VIDEO)

Korumpirani policajci vraćaju vize?

Pronađeno beživotno telo muškarca

Telo su juče ujutru pronašli radnici obezbeđenja Ustanove za sport u Zaječaru, na sportskom terenu "Plaža", u ograđenom ali nezaključanom terenu za odbojku na pesku.

Istražni sudija Višeg suda u Zaječaru naložio je obdukciju leša.

Uzrok smrti za sada nije poznat, jer pravosudni organi u Zaječaru još uvek nisu dobili pismeni nalaz niškog Zavoda za sudsku medicinu, koji je juče popodne obavio obdukciju.

Kako je izjavila predstavnica Višeg suda Irena Krstić Milosavljević, rezultati se očekuju za nekoliko dana.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA UTVRDILA IDENTITET MRTVOG MUŠKARCA

Izvor: Kurir, 10.Maj.2011

ZAJEČAR- Zaječarska policija potvrdila je da je dan ranije na Popovoj plaži u Zaječaru, pronađen leš muškarca, za koga je kasnije utvrđeno da je T. Z.(52) iz Zaječara...Oko njegovog vrata nalazile su se dve omče od plastičnih traka, a obdukcija treba da utvrdi da li se ovaj Zaječarac ubio...

Nastavak na Kurir...

Mrtvak pronađen u Zaječaru je T.Z.

Izvor: Mondo, 10.Maj.2011

Policija je potvrdila da je juče na Popovoj plaži u Zaječaru, pronađen leš muškarca (52), za koga je kasnije utvrđeno da je T. Z. iz Zaječara.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.