Kod Svrljiga zaplenjene cigarete vredne oko 30.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Svrljiga zaplenjene cigarete vredne oko 30.000 evra

U kamionu sa prikolicom na putu Niš - Zaječar kod Svrljiga policija je pronašla i zaplenila 31.000 paklica cigareta bez akciznih markica. Cigarete i kamion su oduzeti, a vozač iz Prokuplja je uhapšen.

Kako navodi policija, sumnja se da je 33-godišnji vozač D. I. cigarete nabavio na području Kosova i Metohije i da je svojim kamionom “daf” pokušao da ih preveze radi dalje prodaje.Cigarete sakrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << među stiroporom; foto: MUP

Policija je u prikolici kamiona pronašla 31.000 paklica cigareta marke "ashima" bez akcizne markice, koje su bile prekrivene stiroporom. Cigarete i kamion su oduzeti, a policija je u rad uključila i Odsek poreske policije u Nišu - navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom Prokupčaninu na teret se stavljaju krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljeni promet akciznih proizvoda po Zakonu o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Njemu je doređeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sa KiM švercovao cigarete vredne 30 hiljada evra

Izvor: Večernje novosti, 25.Apr.2017

U okolini Svrljiga uhapšen D. I. (33) iz Prokuplja, u kamionu imao 31.000 paklica cigareta NIŠ – Pripadnici niške policije uhapsili su D. I. (33) iz Prokuplja i zaplenili 31.000 paklica cigareta, čija se vrednost procenjuje na oko 30.000 evra. Sumnja se da je D. I, najverovatnije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.