KACIGA PORED SMRSKANOG MOTORA: Poginuo motociklista u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2016, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KACIGA PORED SMRSKANOG MOTORA: Poginuo motociklista u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zaječara

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar - Boljevac poginuo je motociklista M.J. (25), kada je na dvotočkaša naleteo automobil marke "honda" kojim je upravljala D.M. (56).

Uzrok naletanja u borskom selu Metovnica za sada je nepoznat.

Očevici nezgode tvrde da je prizor jeziv, jer je kaciga poginulog odletela čak nekoliko metara od mesta sudara, a motor je neprepoznatljiv.

Hitna >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pomoć je došla posle 20 minuta, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt motocikliste, dok je D.M. u stabilnom stanju.

Saobraćaj na putu Zaječar-Boljevac je obustavljen i preusmerava se na alternativne pravce.

Više detalja o ovoj nesreći biće poznato nakon istrage.

(D.S.)


Pogledaj vesti o: Honda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Mladić iz Bora poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Bor030.net, 15.Maj.2016

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Zaječar – Paraćin poginuo je M.J. (1991) iz Bora. Prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila kada je na dvotočkaš kojim je mladić upravljao naleteo automobil marke honda...Uzrok naletanja zasad je nepoznat. Očevici udesa tvrde da je prizor...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.