I ove godine besplatan ulaz na Gitarijadu!

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove godine besplatan ulaz na Gitarijadu!

Na inicijativu predsednika Organizacionog odbora Gitarijade, Željka Vasica i promotera Aleksandra Petrovića, gradonačelnik Zaječara, Velimir Ognjenović, prihvatio je predlog da i 50. jubilarna Gitarijada bude besplatna za sve posetioce.

Iako je zbog teške finansijske situacije u kojoj se grad nalazi prvobitno doneta odluka da se ulaznice naplaćuju, uz pomoć sponzora i podršku grada, obezbeđena su sredstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za održavanje festivala, tako da se ulaznice za jubilarnu 50. Gitarijadu, koja će biti održana od od 11. do 13. avgusta, neće naplaćivati.

Svima onima koji su vec kupili ulaznice za ovogodišnju Gitarijadu, Eventim ce vratiti novac.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.