I oni ga sponzorišu: Fanovi Čoli poklonili zimnicu!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I oni ga "sponzorišu": Fanovi Čoli poklonili zimnicu!

naslov: 
I oni ga "sponzorišu": Fanovi Čoli poklonili zimnicu!



excerpt: 
Povodom koncerta koji će 5. novembra održati u Zaječaru, na „Timočkoj televiziji“ gostovali su Čolini fanovi koji su mu doneli originalan poklon...


autor: 
svet.rs


izvor: 
Alo!


tekst clanka: 
Povodom koncerta koji će Zdravko Čolić 5. novembra održati u Zaječaru, na "Timočkoj televiziji" u "Jutarnjem programu" gostovali su Čolini fanovi koji su na poklon svom omiljenom pevaču doneli zimnicu! Naime, njegovi obožavaoci su na televiziju doneli tegle sa ajvarom, turšijom, kiselim krastavcima i drugom đakonijama u želji da 5. novembra u "Hali sportova", gde će pevač održati nastup, tu zimnicu predaju njemu lično. Kako im je obećano na "Timočkoj televiziji", koja je organizator ovog spektakla, Čoliću će pred sam koncert biti uručen ovaj originalan poklon.
A ako je suditi prema dešavanjima poslednjih dana, Čola baš ima sreće sa "sponzorima" - pre nekoliko dana potpisao je unosan ugovor o sponzorstvu sa Elektroprivredom Srbije, o čemu smo već pisali, a evo sada je dobio i zimnicu. Šta li je sledeće?!



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.