Fanovi poklonili zimnicu Čoli!

Izvor: Dzungla.org, 19.Okt.2011, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi poklonili zimnicu Čoli!

Povodom koncerta koji će Zdravko Čolić 5. novembra održati u Zaječaru, na „Timočkoj televiziji“ u „Jutarnjem programu“ gostovali su Čolini fanovi koji su na poklon svom omiljenom pevaču doneli zimnicu!

Naime, njegovi obožavaoci su na televiziju doneli tegle sa ajvarom, turšijom, kiselim krastavcima i drugom đakonijama u želji da 5. novembra u „Hali sportova“, gde će pevač održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << nastup, tu zimnicu predaju njemu lično. Kako im je obećano na „Timočkoj televiziji“, koja je organizator ovog spektakla, Čoliću će pred sam koncert biti uručen ovaj originalan poklon.
(Izvor: Alo)
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fanovi poklonili zimnicu Čoli

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2011

Povodom koncerta koji će Zdravko Čolić 5. novembra održati u Zaječaru, na “Timočkoj televiziji“ u “Jutarnjem programu“ gostovali su Čolini fanovi koji su na poklon svom omiljenom pevaču doneli zimnicu!..Naime, njegovi obožavaoci su na televiziju doneli tegle sa ajvarom, turšijom, kiselim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.