Dve osobe poginule u nesreći kod Zaječara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve osobe poginule u nesreći kod Zaječara

ZAJEČAR - Bračni par iz Beograda Boban P. (36) i Jelena P. (33) je poginuo a dvoje putnika je zadobilo teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Bora i Zaječara, saopšteno je danas.

Portparol policije u Zaječaru Jelena Ciganović izjavila je agenciji Beta da je do nesreće došlo kada se prevrnuo automobil 'sitroen C5' i dodala da su teške povrede zadobili putnici Gordana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << P. (53) i Zoran S. (49).

Prema njenim rečima, Gordana P. je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu u Nišu, dok je Zoran S. smešten na odeljenju ortopedije u Zaječaru i nalazi se van životne opasnosti.

Zoran S. je izjavio novinarima da je vozilom upravljao njegov brat Boban P. koji je zbog naglog skretanja na raskrisnici izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega se automobil nekoliko puta prevrnuo.

On je rekao da je njegov brat oborio svetla kako bi se mimoišao sa vozilom koje mu je išlo u susret, a kada je ponovo upalio dugačka svetla, naišao je na raskrsnicu koju nije mogao da savlada.

Novi put Bor-Zaječar otvoren je prošle godine i odlikuje ga kvalitet i velika preglednost. Ipak, na mestu gde se dogodila saobraćajna nesreća nema putokoaza da je u blizini raskrsnica, a mesto nije osvetljeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.