Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 15:57

Dovozili ih do Beograda, a onda im uzimali po 300 evra za dalje UHAPŠENA organizovana banda u Zaječaru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Bezbednosno-informativne agencije i Policijske uprave u Zaječaru u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su osam osoba koje se sumnjiče da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe izvršile krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno osam osoba u Zaječaru, sumnja se da su za 300 evra krijumčarili migrante u Srbiju

Izvor: RTS, 14.Sep.2021

Uhapšeno je osam osoba iz Zaječara zbog sumnje da su omogućili nedozvoljen prelazak granice između Bugarske i Srbije za 36 osoba za sad neutvrđenog državljanstva i 12 državljana Avganistana. Oni su, kako se sumnja, migrante dovozili do Beograda radi daljeg ilegalnog prebacivanja u zemlje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.