Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače na putu preko Nikoličeva

Izvor: MC Bor, 01.Sep.2011, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače na putu preko Nikoličeva

Bor, 1.septembar
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da policija traga za osobom koja je obučena u belu venčanicu prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače
Ministar Dačić n everuje u duhovePostoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << zdravstvene probleme bila obučena u venčanicu. To je ipak delo ljudskih ruku, a ne nadčovečansko', kazao je Dačić novinarima u Beogradu, nakon posete Osnovnoj školi 'Vuk Karadžić', prenosi Studio B.
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zajecar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.
Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je rekao da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.