Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače

Izvor: Blic, 01.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da policija traga za osobom koja je obučena u belu venčanicu prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače.

Postoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene zdravstvene probleme bila obučena u venčanicu. To je ipak delo ljudskih ruku, a ne nadčovečansko", kazao je Dačić novinarima u Beogradu, nakon posete Osnovnoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Vuk Karadžić".

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zajecar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom.

Osobe koje tvrde da su videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.

Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.
Pogledaj vesti o: Bor,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Potrebno više ljudstva za izdavanje pasoša

Izvor: EMportal, 01.Sep.2011

Ministarstsvo unutrašnjih poslova predložilo da se novom sistematizacijom poveća broj ljudi koji rade na izdavanju pasoša i sad se očekuje odgovor Ministarstva za finansije, izjavio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na EMportal...

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače

Izvor: Studio B, 01.Sep.2011

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da policija traga za osobom koja je obučena u belu venčanicu prolazila putem Bor-Zaječar i plašila vozače...Ministar Dačić n everuje u duhovePostoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene zdravstvene probleme bila obučena u...

Nastavak na Studio B...

Dačić: Policija traga za osobom koja je plašila vozače na putu preko Nikoličeva

Izvor: TvojPortal.com, 01.Sep.2011

Izvor:MC Bor  Ministar Dačić neveruje u duhovePostoji sumnja da je jedna osoba koja ima i određene zdravstvene probleme bila obučena u venčanicu. To je ipak delo ljudskih ruku, a ne nadčovečansko“, kazao je Dačić novinarima u Beogradu, nakon posete Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, prenosi...

Nastavak na TvojPortal.com...

Ekskluzivno: Rešena misterija utvare na putu Bor-Zaječar

Izvor: NaDlanu.com, 02.Sep.2011, 14:20

Vozače na putu Bor - Zaječar, koje je u sredu preseratala utvara žene u belom koja lebdi, nisu plašili zli duhovi već dve osobe obučene u venčanice, prenose Novosti...Vozače na novom putu Bor-Zaječar, koje je u sredu nakon ponoći preseratala utvara žene u belom koja lebdi iznad puta, nisu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.