DEČKO UBIJENE DRAGANE: Poslednje što mi je poslala je “jedino moje”!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČKO UBIJENE DRAGANE: Poslednje što mi je poslala je “jedino moje”!

Prema navodima iz PU Zaječar lišen je slobode Čedomir Đurić (66) iz Salaša, koji je u toku istrage, suočen sa dokazima, priznao da je ubio Draganu

Tragedija koja je zadesila zaječarsko selo Salaš, kada je ubijena 18-godišnja Dragana Ćirić, iz ovog sela, učenica Ekonomsko-trgovinske škole u Zaječaru, dobila je svoj strašni epilog.

Ovo je anđeo koga je deda monstrum ubio i bacio u jezero! >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (FOTO)

Prema navodima iz PU Zaječar lišen je slobode Čedomir Đurić (66) iz Salaša, koji je u toku istrage, suočen sa dokazima, priznao da je ubio Draganu.

Prema rečima komšinice porodice Ćirić u Salašu Olge Z., Dragana je poslednji put bila u kontaktu sa majkom Ljiljom, na dan nestanka, u ponedeljak 8. decembra oko 14 sati. Tada joj je rekla da će iz Doma učenika u Zaječaru, gde je bila smeštena, izaći u grad da kupi poklon drugarici za rođendan.

Foto: tvbest.rs

Iste večeri, Draganina drugarica iz Doma učenika, javila je njenoj majci da se Dragana nije vratila u dom.

Istražujući odnose Dragane sa ubicom Čedomirom od komšija iz Salaša, dobrih poznavalaca prilika u porodici Ćirić, saznali smo da je Čedomir planirao da Dragana nasledi njegovo imanje posle smrti njega i njegove supruge Mice. Čak je sa njenim roditeljima dogovarao i potpisivanje ugovora kojim bi to ozakonili. Ovo je bio povod da sa Draganom održava kontakte, a da ne izazove sumnju njenih roditelja.

- Sa Draganom sam bio u vezi od 7. jula ove godine. Veza je bila ozbiljna toliko, da nam je njen otac savetovao da se uzmemo kada ona završi srednju školu izjavio je dečko nastradale, Milan Mitić iz Salaša.

Foto: Facebook/Dragana Ciric

Njen dečko, skrhan bolom, prokazao je zajedničku fotografiju u telefonu. - Zadnji put mi je poslala poruku u ponedeljak oko 14 sati. Samo je napisala: jedino moje.

Meštani Salaša kažu da je Čedomir bio poznat po udvaranju mladim ženama i devojkama. Slao im je poruke u kojima ih je pozivao na viđenje, u nekim slučajevima nudio je i novac. Draganin dečko Milan Mitić kaže da su i Dragana i on dobijali poruke od Čedomira, ali da poruke nisu bile preteće. Pisalo je samo – Znam da si s njom.

- Jednom prilikom, dok sam bio kod Dragane kući, Čedomir je istočio gorivo iz mog motora i sipao vodu u rezervoar. Za to ga je policiji prijavio Draganin otac – priča nam Milan.

Foto: Facebook/Dragana Ciric

Čedomir je po selu govorio da su ga Draganin dečko Milan i njegov brat pretukli, ne bi li Draganu ostavio na miru.

Navodno je ležao i par dana u bolnici, kako bi sakupio dokaze da protiv Milana podnese tužbu.

Na trag koji je odveo policiju do Čedomira naišli su Milanovi drugovi. I to ne slučajno.

Foto: Facebook/Dragana Ciric

- Kada smo saznali da je Dragana nestala, u ponedeljak naveče, pratili smo Čedomirov auto. Odveo nas je do “Mirine šume” na putu prema Sikolu. Onda nam je pobegao. Ali smo u šumi našli rezervni točak Čedomirovih kola i Draganinu kesu, kao i trag u snegu da je nešto vučeno u džaku. O tome smo obavestili policiju koja je odmah izašla na lice mesta – rekli su oni.

I klupko je počelo da se odmotava.

(Telegraf.rs / TV Best)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

DECKO-UBIJENE-DRAGANE-Poslednje-sto-mi-je-poslala-je-jedino-moje

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2014

Prema navodima iz PU Zaječar lišen je slobode Čedomir Đurić (66) iz Salaša, koji je u toku istrage, suočen sa dokazima, priznao da je ubio Draganu..Tragedija koja je zadesila zaječarsko selo Salaš, kada je ubijena 18-godišnja Dragana Ćirić, iz ovog sela, učenica Ekonomsko-trgovinske škole...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.