Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara

Tročlana porodica iz zaječarskog sela Grljan, otac Z. A. (55), njegov sin I. A. (22), kao i majka Z. A, D. A. (73) poginuli su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš.

Nezvanično, Z. A. je vozio "opel kadet" kada je izgubio kontrolu nad autom i direktno se sudario sa vozilom brze pošte koje je naišlo iz suprotnog pravca. U tom trenutku, na automobil koji je vozio čovek iz Grljana, otpozadi, naleteo je još jedan kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i bukvalno smrskao putničko vozilo.

Na licu mesta poginuli su otac i sin, dok je D. A. povredama podlegla u Zdravstvenom centru u Zaječaru. Vozači kombija su povređeni, ali su van živototne opasnosti.

U Policijskoj upravi u Zaječaru nisu želeli da komentarišu ovaj događaj. Sanja Dimitrijević, načelnica, nas je usmerila na portparolku, a ona na Tužilaštvo, tako da je javnost ostala uskraćena za podatke kako je došlo do ove jezive nesreće.

Spekuliše se da je, zbog susnežice i jakog vetra, vozač "opel kadeta" izgubio kontrolu nad vozilom, ali to rezultati uviđaja tek treba da potvrtde.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Zaječara poginula tročlana porodica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2018, 00:23

Tročlana porodica iz zaječarskog sela Grljan, otac Z. A. (55), njegov sin I. A. (22), kao i majka Z. A, D. A. (73) poginuli su večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš, prenose beogradski mediji...Na licu mesta poginuli su otac i sin, dok je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tročlana porodica poginula u sudaru kod Zaječara

Izvor: RTS, 14.Jan.2018

. U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na mostu kod zaječarskog sela Salaš, poginula je tročlana porodica iz sela Grljan.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.