Zvezda Igre prestola bez znanja završila na ruskim pamfletima protiv silovanja

Izvor: Blic, 16.Avg.2013, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "Igre prestola" bez znanja završila na ruskim pamfletima protiv silovanja

Fotografija engleske glumice Emilije Klark koja u hit seriji "Igra prestola" tumači lik Deneris Targarjen osvanula je na političkoj reklami protiv silovanja u okviru kampanje Putinovog kandidata za gradonačelnika malog industrijskog grada Jekaterinburga. Slika poznate glumice je iskorišćena bez njenog odobrenja, a u tekstu je ona predstavljena kao 24-godišnja Anja koja u svom gradu više ne strahuje od silovanja. Emilija Klarks kao izmišljena Anja

Kampanja političara "Ujedinjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rusije" Jakova Silina je izazvala veliki broj negativnih komentara na internetu, a u tekstu ispod slike popularne Kalisi iz serije "Igra prestola" napisana je ispovest fikcionalne Anje iz Jekaterinburga:

- Odjednom sam primetila da poslednjih par godina više nisam uplašena da noću sama šetam ulicama Jekaterinburga. Sada sam sigurna da je grad bezbedan, da me niko neće napasti ili silovati. To je stvarno super. Ima tek nekoliko ljudi na ulicama koje su osvetljene, grad je svež i neverovatno lep. Naročito nakon kiše - kaže u svojoj "ispovesti" mlada Anja koja nije ni svesna da ne mora da brine o silovateljima s obzirom na to da je "majka zmajeva".

Kreatori reklame su priznali da su bespravno iskoristili sliku Emilije Klark, a korisnici interneta su oštro reagovali na ovakav potez kandidata za gradonačelnika:

- Ako već izmislite Anju, možete barem da se potrudite da nađete sliku neke nepoznate glumice na internetu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda "Igre prestola" bez znanja završila na ruskim pamfletima protiv silovanja

Izvor: Dzungla.org, 16.Avg.2013

Fotografija engleske glumice Emilije Klark koja u hit seriji „Igra prestola“ tumači lik Denis Targerijen osvanula je na političkoj reklami protiv silovanja u okviru kampanje Putinovog kandidata za gradonačelnika malog industrijskog grada Jekaterinburga. Slika poznate glumice je iskorišćena...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.