„Zlatna devojka” Džesika Čestejn krije porodičnu tragediju

Izvor: Blic, 15.Feb.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zlatna devojka” Džesika Čestejn krije porodičnu tragediju

Džesika Čestejn jedna je od najtraženijih glumica ovih dana pa ne čudi što su mediji stavili njen privatni život „pod lupu”. Ispostavilo se da stalno nasmejana crvenokosa lepotica krije veliku porodičnu tragediju.

Ovih dana Džesika Čestejn je na vrhuncu svoje karijere i ide od jedne do druge dodele uglednih nagrada kao glumica nominovana za ulogu u filmu „00:30 – Tajna operacija”. Međutim, svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti. Možda zato što je njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodica daleko od savršene.

Početkom godine na dodeli „Zlatnog globusa” Džesika se javno zahvalila majci Džeri i ocu Majklu Hejstiju, ali Hejsti nije njen biološki otac, otkrio je magazin „Star”. Džesika, navodno, nije htela da ima bilo kakav kontakt sa pravim ocem, Majklom Monasteriom, i odbijala je njegovo postojanje.

Džeri i Majkl počeli da se zabavljaju u srednjoj školi ali su se rastali ubrzo pošto su im se rodile ćerke Džesika (1977) i Džulijet (1978). „Džeri je pobegla sa decom i promenila ime tako da Majkl ne može da ih nađe”, piše „Star”.

Majkl je „obožavao Džesiku ali mu je srce bilo slomljeno što ga ona nikad nije pominjala, iz nekog razloga”, citira „Star” neimenovanog prijatelja.

„Monasterio je bio tipičan roker ere osamdesetih i definitivno nije bio nevinašce, ali nije ni Džesikina mama”, kaže prijatelj. „Uvek ga je poražavalo to što mu je Džesika okrenula leđa, naročito kad se Džeri preudala i kada je počela očuha da zove tatom”.

Džesika je u jednom intrevjuu izjavila: „Otac mi je vatrogasac. Nisam srećna zbog toga. Ponosna sam ali i zabrinuta”.

Džesikina sestra Džulijet se svojevremeno pomirila sa ocem i održavala je kontakt sa njim ali se ubila 2003. u 25. godini. „Pucala je sebi sačmarom u glavu”, napisao je Monasterio na svojoj Fejsbuk stranici uz slike pokojne ćerke. „To mi je sj...lo život godinama. Uništilo me je. Mesecima nisam mogao da ustanem iz kreveta, a onda sam godinama putovao po zemlji besciljno, pokušavajući da shvatim zašto”.

I Majkl Monasterio je početkom meseca preminuo od komplikacija bronhitisa u 56. godini, bez mnogo novca. Nikol, Džesikina polusestra, preko interneta traži donacije za sahranu.

„Sramota je što Džesika nije pomogla sa svim milionima koje je zaradila u Holivudu”, kaže Majklov prijatelj.

Džesika nikada nije javno govorila ni o Majklu ni o Džulijet.

Komemoracija Majklu Monasteriju biće održana 23. februara, dan pred dodelu Oskara na kojoj će Džesika biti jedna od glavnih favoritkinja.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.