Izvor: Blic, 09.Dec.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za razliku od mnogih, JA KUPUJEM GARDEROBU" Rada Manojlović je prozvala koleginicu da se loše oblači, a ova joj je odgovorila da se SVE PUŠI

Pevačicu Radu Manojlović bije glas da nema baš mnogo stila i često se nalazi na tapetu modnih znalaca zbog svog izbora garderobe. Rada je nedavno kazala da se samo jedna njena koleginica oblači gore od nje.

- Teško je naći osobu koja se gore oblači od mene. Ona se neće naljutiti na mene, pošto i ona mene stalno proziva. To je Jadranka Barjaktarović - rekla je Rada u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Jadranka nije ovo oćutala Radi.

- Iskreno, glupo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je da to komentarišem, tako da ne bih od toga pravila sada cirkus. Čula sam, zvali su me sa raznih strana da mi to kažu. Pa, bože moj, tako ona misli i to je to, ima pravo. E, sada, ko kakvim očima to gleda, to ja ne mogu da znam. Ja znam da za razliku od mnogih ja kupujem garderobu i ne iznajmljujem po raznim buticima, i znam da puno ulažem novca u sve što se tiče mene i moje karijere. Nije bitno šta oblačimo, bitno je da imamo šta da pokažemo, a i vodim se onom rečenicom ''Odelo ne čini čoveka'' - izjavila je Jadranka, prenosi Pink.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.