Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 21:46

ZIDARSKI SENDVIČ iskoristila da ŠVERCUJE pravo bogatstvo: Ovde je kiksnula, a carinici RAZOTKRILI SRAMOTU

Žena je pokušala da izbegne plaćanje poreza, na domišljat način.

Nesvakidašnji slučaj zabeležen je na međunarodnom aerodromu u Minhenu, kada su carinici zaustavili jednu tursku državljanku.

Pregledali su kofer žene u sedmoj deceniji i nisu pronašli ništa sumnjivo. Ipak, nisu stali, već su odlučili da zavire i u njen "zidarski" sendvič. Tu su imali šta i da vide.

Između dva parčeta hleba našli su paradajz, mocarelu i - zlatnu narukvicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zamislite, ni manje ni više, nego zlatnu.

Nadležni saopštavaju da je neimenovana državljanka Turske zamotala narukvicu u papir i sakrila je u sendvič, pokušavajući da izbegne plaćanje poreza.

Komad nakita je izmeren, a procenjeno je da njegova vrednost prevazilazi granicu za poresku olakšicu (430 evra), prenose inostrani mediji, a dalje šire korisnici socijalnih mreža.

Na kraju, žena je morala da plati carinu oko 100 evra, ali isto toliko i kaznu zbog pokušaja šverca. Izgleda da se ne isplati sramoćenje pred nadležnim organima. Sada je naučila lekciju.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.