Izvor: Blic, 31.Dec.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVIRITE UNUTRA Poznati folker ima pet vila, a ovo je luksuzni dom koji izgleda KAO DVORAC!

Poznati folker živi u luksuznoj vili u Sremskoj Kamenici koja podseća na pravi zamak.

Folk pevač Miloš Bojanić pored muzičke karijere poznat je i po učešću u mnogim rijaliti programima, ali iako se više puta oprobao u ovakvim formatima, pa čak i pobeđivao, više mu prija komfor sopstvenog doma.

Poznat je kao veliki kolekcionar nekretnina, sam kaže da ima pet kuća, ali da mu je omiljena vila u kojoj živi sa suprugom, a koja podseća na dvorac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Bojanić sa porodicom živi u prostranoj vili, sam je sređuje, bitni su mu detalji, a engleska trava u dvorištu se podrazumeva. U vili ima i bazen na čijem dnu se nalazi jedan crtani lik, što je mnoge nasmejalo. O čemu se radi, kao i ostale fotografije pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.