Izvor: Njuz.net, 02.Nov.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić naložio građanima da zbog istrage zaborave sve što su čuli proteklih dana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 2. novembar 2016, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić zabranio je danas svim državnim organima iznošenje u javnost bilo kakvih detalja o istrazi u Jajincima, dok je od svih građana zatražio da što je pre moguće zaborave sve što su o ovim dešavanjima čuli tokom poslednjih nekoliko dana, saznaje Njuz.
Vučić je napomenuo da je trenutno najvažnije ne ugroziti istragu, a da svaki pojedinac može dati svoj doprinos zaboravljanjem svih detalja koje je slušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << o oružju koje je pronađeno u Jajincima i garaži na Novom Beogradu, parcijalnoj DNK analizi, kao i svim novinskim natpisima i spekulacijama ko iza ovoga može da stoji.
– Pozivam sve građane da zaborave sve što je sinoć pričao Nebojša Stefanović, sve spekulacije Aleksandra Vulina, sve izjave Biljane Popović Ivković, pitanja Dragana J. Vučićevića, navode o 97 osumnjičenih osoba u Jajincima, kao i moju konferenciju za medije u nedelju – napominje premijer.
On dodaje da je vrlo neozbiljno i krajnje neodgovorno od građana ako i pored ovog njegovog apela i dalje budu planirali da pamte detalje o istrazi koje su čuli od državnih zvaničnika, čime bi direktno mogli da budu odgovorni za neotkrivanje odgovornih za ovo krivično delo.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.