Vučić: Za sedam dana moći ćete da vidite ugovor sa Etihadom, ali iz moje ruke

Izvor: Njuz.net, 08.Avg.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Za sedam dana moći ćete da vidite ugovor sa Etihadom, ali iz moje ruke

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVučić će se na svakoj strani zadržati po nekoliko sekundi

BEOGRAD, 8. avgust 2014, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za Njuz da će domaća javnost za sedam dana moći da, iz njegove ruke, vidi kompletan ugovor između Etihada iz države Srbije.
Vučić smatra da će pokazivanjem ugovora iz njegove ruke ova vlast pokazati da se razlikuje od prethodnih i da je transparentna.
- Narod u Srbiji neće videti samo prvu stranu, već planiram da prelistam čitav ugovor. Na svakoj strani ću se zadržati po nekoliko sekundi, tako da će javnost moći da dobije naznake negovog sadržaja na osnovu gustine teksta – naveo je srpski premijer.
Vučić je naglasio da će ovo konačno zapušiti usta svima koji spekulišu da Srbija krije da saopšti građanima detalje ovog ugovora. On je napomenuo da, za razliku od ugovora sa Fijatom koji se tokom mandata prethodne vlade pojavio sa zatamnjenim rečima, on u svojoj ruci držati necenzurisanu verziju.
Da je krajnje ozbiljan u svojoj nameri, premijer Vučić je potvrdio i time što je okupljenim novinarima, iz svoje ruke, pokazao snimak ugovora na svom mobilnom telefonu.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.