VRELE SCENE NASRED CRNOG STOLA! Gagi zgrabio Natašu, pa počeo da je mazi po celom telu!

Izvor: Press, 23.Okt.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELE SCENE NASRED CRNOG STOLA! Gagi zgrabio Natašu, pa počeo da je mazi po celom telu!

Gagi Đogani noćas je saznao da je simpatičan Dragani Stojančević i Nataši Radan, a zatim se i ljubio sa Filipom Đukićem. Nakon svega, on je prišao ponovo Nataši i Dragani i počeo zajedno sa njima da igra na crnom stolu.
Foto:pink

Autor: TV Pink Printscreen


Zatim ih je Dragana napustila, a onda je Gagi počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prisnije da igra sa Natašom. Đogani je tom prilikom grlio Radanovu po celom telu, a uspeli su i ponovo da razgovaraju.




Autor: TV Pink Printscreen


Igraj malo sa Draganom... Ti spavaš sa njom, a ne ja. Hoćeš da odem sada i da ti više ne prilazim zato što misliš da se zezam, a ja sam ozbiljna celo veče - izjavila je Nataša.



Autor: TV Pink Printscreen


Poljubio sam se sa Filipom, a sa tobom ne mogu... Šta je vama devojke? U kom ste vi fazonu? Vi se sprdate sa mnom. Meni je bitno da znam šta ti hoćeš. Ja sam Dragani rekao da mi se ona dopada, ali mi se ne dopada zato što tvrdi pazar - govorio je Gagi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.