Izvor: Blic, 17.Maj.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLI DA SE SLIKA GOLA Dara Bubamara u rupičastom kostimu koji otkriva SVE

Pevačica ne prestaje da iznenađuje javnost svojim provokativnim fotografijama, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Folkerka Dara Bubamara poznata je kao neko ko se ne libi da pokaže malo više kože, a tako je bilo i ovog puta, kada je fanovima priredila iznenađenje na Instagramu.

Ona je na ovoj društvenoj mreži "okačila" fotografiju na kojoj je vidimo u rupičastom kostimu, koji mnogo više otkriva nego što pokriva.

Grudi je prekrila laktovima, a jedan komentar oduševljenog obožavatelja ispod fotke glasi: "Raširi ruke malo", dok joj je drugi poručio: "Ljubim ti lepotice".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAS VOLI DA PROVOCIRA DARA BUBAMARA OPET GOLA

Izvor: medio.rs, 17.Maj.2017

Pevačica Dara Bubamara ne prestaje da šokira javnost provokativnim fotografijama...Nakon više od godinu dana od skandala kada su u javnosti procurele njene fotografije na kojima je skroz gola, ona se uopšte ne kaje, već se pojavljuje u izdanjima od kojih muškarcima zastaje dah...Popularna pevačica...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.